Carlton, azaz a jamaikai szívtipró

július 14, 2009 in Zsuzsi mondta | 67 hozzászólás

Tags: , , , ,

[ZSUZSI] A következő bejegyzés kicsit más lesz mint a többi, mivel itt nem élményekről írok majd, hanem egy érdekes személyiséget mutatok amjd be, akit nem rég ismertünk meg Jucikával a Pistol Petes-ben. Ő nem más kérem szépen mint Carlton Romeo Barrows, húsz éves, jamaikai születésű fiatalember.

Első ránézésre azt mondaná az ember hogy húúúúúúúúúha…főleg ha az az ember egy lány. Emellett még kedves, segítőkész és ráadásul még jól is dolgozik. A probléma akkor kezdődik amikor több mint tíz percet tölt vele az ember, aki a mi esetünkben ismételten  egy lány. Tíz perc után, amikor megtudta hova való vagy és mit tanulsz rögtön megkérdi, hogy nem akarsz-e vele majd Jamaikába utazni és 6 gyereket szülni neki, mivel ő tudja, hogy benned megtalalta a “nőstényét”…De ez még semmi. Nagy röhögés után gondolnánk viccel vagy csak simán kulturális különbségekről van szó. De nem…Carlton nem adja fel és próbál meggyőzni  téged arról, hogy itt nem hormonokról van szó, mivel neki hormonproblémái vannak és ő igazán téged szeret. Aztán mikor már látja, hogy az erdélyi lányokkal semmi esélye és nem válnak be a titkos módszerei, akkor elárulja a titkát, hogy ő valójában 28 gyereket szeretne 28 országban 28 különböző anyától…és még miellőtt azt hinnétek hogy ekkora bika lenne (habár elmondása szerint ez a beceneve) elmondom nektek, hogy ő ezt úgy szeretné megvalúsítani hogy 28 spermabankba küld majd spermát…AHHHHHHHH!!!!

Mindenképp érdemes elbeszélgetni egyszer legalább vele…ha nem másért de legalább lesz min röhögni egy estén át. Igaz Juci?

67 hozzászólás

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Sorry, the comment form is closed at this time.